Netflix eller HBO

Når man skal vælge sin streamingtjeneste skal man vælge den med omhu. I hvert fald hvis man har tænkt sig at putte alle sine æg i en kurv. For der er stor forskel i indholdet alt efter om du vælger Netflix eller du vælger HBO.

Prisen er stort set den samme, men det er det du får bestemt ikke. Og inden du beslutter sig, er det en god ide at undersøge markedet lidt. Du kan naturligvis også prøve tjenesterne af, inden du beslutter dig.

HBO giver dig 14 dage til at tjekke varerne, mens Netflix giver dig en måneds fri afbenyttelse af deres serier og film. For bare et par år siden, havde det været lettere at sige, at HBO var det bedste valg, hvis du ville have kvalitetsserier, som du ikke kan finde andre steder. Sådan er det ikke helt mere.

Netflix er nemlig i højere grad begyndt at lave originale serier, som kun kan ses på Netflix. Det er serier som House of Cards, Orange is the new Black, Bloodline og mange andre gode serier, så valget er ikke helt så enkelt længere.

På Serienyt.dk kan du læse om, hvorfor du skal vælge den ene tjeneste frem for den anden. Jeg vil dog ganske kort sige, at skal du kun have en, så lad det være Netflix.På Stream-tv kan du læse meget mere om streaming generelt.

Du kan læse generelle nyheder om tech og andet på techmagasinet.dk,

Netflix eller HBO

Leave a comment